Ock

18 Ocak perşembe günü okul geneli deneme sınavı yapılacaktır.

Ock

Dünyadan Sesler-2: Doğu Türkistan programına konuşmacı Abdulkayyum EMİN geliyor.

Ock

12 Ocak Cuma günü sabah namazında buluşuyoruz.

Ock

Merkez vaizi Fatih ÖZ "Fetih Ruhu ve Kudüs" konulu konferans vesilesiyle okulumuz öğrencileriyle buluşuyor.

Ock

11. ve 12. sınıflar için  Konya Ödm deneme sınavı yapılacaktır.

Ock

Hacı Veyis Baba Okumalar Grubu "Göğü Delen Adam" kitabı vesilesiyle Mehmet Balcı ile buluşuyor.

Ock

Bilge Okumalar Grubu "Göğü Delen Adam" kitabı vesilesiyle Recep Gençoğlu ile buluşuyor.

Ock

Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 1. Bölge İl Finali 11 Ocak Perşembe günü Hacıveyiszade Anadolu İmam Hatip Lisesinde Yapılacaktır.

Ock

5 Ocak Cuma günü okul geneli deneme sınavı yapılacaktır.

Ara

Şeb-i Arus haftası nedeniyle hazırladığımız program 21 Aralık Perşembe günü konferans salonunda yapılacaktır.

Ara

Büyük vuslatın 750. yılında Konya Anadolu Mektebi öğrencileri Mevlana'yı anlatmaya okulumuza geliyor.

Ara

Bilge Okumalar Grubu "İnsan Ne ile Yaşar?" kitabı vesilesiyle Aziz AYVA ile buluşuyor.

Ara

Okulumuz tarafından düzenlenen "Konya'da Sonbahar" konulu fotoğraf yarışmamız sonuçlandı.

1. Said İslam YAVUZ
  2. Burak KAPLAN