Ara

Kırkikindi Okumalar Grubu "Toprak Ana" kitabı vesilesiyle Recep Gençoğlu hocamızla buluşuyor.

Ara

Ramazan SÖNMEZ  "İnsan Hakları ve Gazze" konulu konferans vesilesiyle okulumuz öğrencileriyle buluşuyor.

Ara

Hacı Veyis Baba Okumalar Grubu "Küçük Prens" kitabı ve filmi vesilesiyle Abdullah HARMANCI ve Abdullah KASAY ile buluşuyor.

Ara

Okul geneli deneme sınavımızın ikincisi 7 Aralık Perşembe günü yapılacaktır.

Ara

Kırkikindi Okumaları 2, "Göğü Delen Adam" kitabı vesilesiyle Recep Gençoğlu ile 5 Aralık Salı günü buluşuyor.

Kas

Bilge Okumalar Grubu "Fareler ve İnsanlar" kitabı vesilesiyle Mehmet BALCI ile buluşuyor.

Kas

3 Aralık Pazar günü 14.00-17.00 saatleri arasında veli toplantısı yapılacaktır. Değerli velilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Kas

27-28-29 Kasım tarihlerinde okulumuz öğrencileri ile Beyşehir Atabey Gençlik Kampına gidiyoruz.

Kas

Ara tatilde 12. sınıflarımızla hızlandırılmış TYT soru çözüm kampında olacağız.

Kas

10 Kasım Cuma günü okul geneli deneme sınavı olacaktır.

Kas

5 Kasım 2023 tarihinde yapılacak olan Okul Aile Birliği toplantımıza siz değerli velilerimizi bekliyoruz.

Ekm

Ahmet Melih KARAUĞUZ 1 Kasım Çarşamba günü Osmancık romanı tahlili için okulumuz öğrencileriyle buluşmaya geliyor.

Ekm

Topraklık Hasan Efendi Camii'nde 26 Ekim Perşembe günü sabah 06.32'de buluşuyoruz.