Mrt

Meram İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Hidayet Sümer 4-6 Kursunda "Masalcı Abiler" etkinliği yapıldı. Okulumuzdan 40 gönüllü öğrencimiz Meram Hidayet Sümer 4-6 yaş Kur'an Kursunda okul öncesi öğrencilerine masallar okudular. Ardından öğrencilere boyama kitapları ve okudukları masal kitaplarını hediye ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Akçeşme İlkokulu bugün okulumuzu ziyaret etti. İlkokul öğrencileri lisedeki abileriyle buluştu. Okulda kısa bir gezinti yapan minik misafirlerimizi ağırlamaktan memnun olduk.

Şbt

Okul kütüphanesinde, okulumuzda bulunan Farsça hazırlık sınıflarının durumunu değerlendirmek için Farsça hazırlık sınıflarına derse giren öğretmenlerimizle genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Öğrencilerin ders içi durumu, ders içi tutum ve derslerde dikkat edilmesi gereken hususlar gözden geçirildi. Öğretmenlerden, öğrencilerin daha verimli ve motivasyonlu çalışmasını sağlayabilmek için öneriler alındı.

Şbt

Mehmet Beğen Ortaokulu 'Lisede Bir Günüm' projesi kapsamında bugün Hacıveyiszade Anadolu İmam Hatip Lisesindeydi. Öğrenciler okulumuzu gezdikten sonra derslere de girdiler.

Şbt

12. sınıf öğrenci velileri ile YKS  hazırlık sürecinde kurslar, denemeler, devamsızlık, motivasyon vb konuları tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Şbt

Tüm İslam aleminin Berat gecesinin hayırlara vesile olmasını dileriz.

Şbt

Kırkikindi Okumalar Grubu 'İslamın Dirilişi' kitabını Mehmet Erkol ile değerlendirdi. Hocamıza değerli sohbeti için teşekkür ederiz.

Şbt

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tarih bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Muammer Ulutürk ile 'Kudüs Ey Kudüs' kitabının analizini yaptık. Hocamıza değerli sohbeti için teşekkür ederiz.

Şbt

Hacı Veyis Baba Okumalar Grubu, Afyon Üniversitesi Sosyoloji bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erkol ile Hayvan Çiftliği kitabı üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Dünyadan Sesler-3: Endonezya programı gerçekleştirildi.

Şbt

Değerli öğrenciler, YKS 2024 takvimi yayınlanmıştır. Bilginize.

Şbt

Akademik takip komisyonu aylık toplantısı yapıldı. Okul müdürümüz Serdar Bayrakcı denemelerin işleyişi ve devamsızlık takibi ile ilgili görüşlerini branş öğretmenlerimiz ile paylaştı. Hedef YKS kapsamında her hafta Çarşamba günü TYT ve Perşembe günü AYT denemelerinin düzenli olarak yapıldığını, öğrenci takiplerinin önemli olduğunu vurguladı.

Şbt

Okulumuzda Teknofest projelerine katılım ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan Teknofest projeleri ile ilgili branş öğretmenlerimizden bilgi alan okul müdürümüz Serdar Bayrakcı, proje sürecinin önemine dikkat çekti.

Şbt

İlçe müftülüğünden Osman Aksoy hocamız inanç konusunda konferans verdi. Hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Hacıveyiszade gençleri 'Masal Anlatımı' semineri vesilesiyle Gülcan Uyar ile buluştu. Masal anlatımı ve teknikleri ile ilgili bilgi veren Gülcan hocamızı öğrencilerimiz ilgiyle dinledi. Ayrıca hocamız seminerinde bir çocuk ve bir de yetişkin masalı olmak üzere iki masal anlattı. Hocamıza teşekkür ederiz.