Ock

Tiyatro Kulübü öğrencileri okul idaresi tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi. Okulda yapılan çeşitli sosyal faaliyetlerde görev alan ve "Haydi Oyna Bakalım" yarışmasında il finallerine katılmaya hak kazanan öğrenciler yemekte moral depoladılar. Marifet iltifata tâbidir düsturuyla düzenlenen programa okul idarecileri ve öğretmenler de iştirak etti. Program sonrasında Mevlana önünde fotoğraf çektirildi. Ardından okulumuzun ismini taşıdığı Konya'nın manevi mimarlarından olan Üçler Mezarlığında medfun Haciveyiszade Mustafa Kurucu Efendi için  dua edildi.

Ock

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 11. sınıf öğrencilerine hedef belirleme, motivasyon ve verimli ders çalışma konularında bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Ock

Bilge Okumalar Grubu öğrencileri ''Göğü Delen Adam'' kitabı vesilesiyle Recep Gençoğlu ile buluştular. Değerli sohbetleri ve kitap üzerine yaptığı önemli değerlendirmeler için Recep Gençoğlu hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ock

Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Konya Finali okulumuzda düzenlendi. Konya'nın çeşitli ilçelerinden 17 öğrencinin katıldığı yarışmada öğrenciler, yeteneklerini sergilediler. Başkanlığını NEÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Halil İbrahim Üren'in yaptığı jüri; tecvid, mahreç, makam ve ses alanlarında değerlendirmede bulundu. Yapılan puanlama neticesinde Karatay Konya Anadolu İHL öğrencisi Süleyman Utku Tutal birinci olurken Selçuklu Hocacihan Anadolu İHL öğrencisi Ömer Özer ikinci, Selçuklu Uluslararası Mevlana Anadolu İHL öğrencisi Refad Ziyad Ali Matalgah ise üçüncü oldu. Yarışmaya katılan diğer öğrenciler ise jüri tarafından dördüncü olarak ilan edildi. Dereceye girenlerin ödülleri Karatay İlçe MEM Şube Müdürü Mevlüt Ergen, Konya İl MEM Şube Müdürü Ziya Taş ve TİMAV Başkanı Sami Bayrakçı tarafından verildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar diler, onların yetişmesinde emeği olan velilerini ve hocalarını tebrik ederiz.

Ock

Tüm İslam Aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun.

Ock

Hacı Veyis Baba Okumalar Grubu "Fareler ve İnsanlar" kitabı üzerine Mehmet Balcı hocamız ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdi. Hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Okul rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize yetenek, ilgi, değerleri tanıma ve kariyer rehberliği konusunda bilgilendirme yapılmıştır.

Ock

Hacıveyiszade AIHL öğrencilerimize yönelik; Konya İl Müftülüğümüz tarafından İl Vaizi Fatih öz hocamızın sunumuyla "Fetih ruhu ve Kudüs" konulu  konferans gerçekleştirilmiştir.

Hocamıza sunumundan dolayı teşekkür ederiz.

Filistin özgür oluncaya kadar...

#diyanetişleribaşkanlığı

#türkiyediyanetvakfı

#konyailmüftülüğü

#müsdav

#kudüs

#freepalestine

Ock

"İmkanları Fırsata Dönüştürmek" konulu söyleşi için Ahmet Demirel hocamız okulumuz öğrencileri ile buluştu.

Ock

Mezun öğrencilerimiz ile Akademik Başarıda Akran Rehberliği projesi için ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Mezun öğrencilerimiz ile okulumuzda yapılacak faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

Ara

Tarih okumaları grubu Tarih Öğretmeni Mehmet Çakmak ile İsmail Bilgin'in "Sarıkamış Beyaz Hüzün" kitabı üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ara

Sınıf öğretmenleri ile devamsızlık müdahale, önleme ve yönlendirme komisyon toplantısı yapıldı. Öğrenci devamsızlıkları görüşüldü.

Ara

Okulumuzda okul-veli işbirliğinin güçlendirilmesi adına veli ziyaretleri yapılmaktadır. Hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Konya Büyükşehir Belediyesi imkanlarıyla Selçuklu Novada Sinemax salonunda gösterilen "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" sinema filmini okulumuz öğrencileriyle izleme fırsatı bulduk. Şehadet şerbeti içen Aybüke Şenay Yalçın ve diğer şehit öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyoruz.

Ara

"Hz. Mevlana" konulu panel için Anadolu Mektebinden gelen öğrencilere okulumuz ev sahipliği yaptı. Hz. Mevlana'yı anlatan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.